Tapas

Bladerdeegreepjes met Parmezaan 6,00 €
Gefrituurde visreepjes, tartaar 12,00 €
Garnaalballetjes 6 stuks 12,00 €

Suggesties

Kreeftenbisque 15,00 €
Carpaccio van rundsfilet 18,00 €
Garnaalkroketten 2 stuks 19,00 €
Gemarineerde zalm graved Lachs 19,00 €
Slaatje met geitenkaas, honing 17,00 €
Gerookte eendenborst en pastei 18,00 €
Scampis tagliatellis 23,00 €
Zeetongetjes meunière, frietjes 2 st. 25,00 €
Paling in ’t groen, frietjes 30,00 €
Vol au vent van hoevekip 25,00 €

Nagerechten

Citroentaartje met aardbeien 9,00 €
Dame Blanche 9,00 €
Pannekoekjes Suzette 15,00 €

Al onze gerechten zijn huisgemaakt door Chef Christian Melis